18/2/13

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18/02/2013.


 Α.Π.:  479                                                                                            Αμαλιάδα 18/02/2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Συμμετοχή Ο.Ε.Β.Ε Νομού Ηλείας στις πανελλαδικές συγκεντρώσεις την 
Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013.

Η O.E.B.E Nομού Ηλείας συμμετέχει στις Πανελλαδικές κινητοποιήσεις της Τετάρτης 20      
Φεβρουαρίου 2013 καλώντας όλους τους Μικρομεσαίους σε μαζική παρουσία σε αυτές.
Η δραστική μείωση εισοδημάτων, η παράλογη υπερφορολόγηση, η μεγάλη πτώση της ζήτησης καταστρέφει επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας. Υποβαθμίζεται έτσι η ανταγωνιστικότητα της Ελληνικής οικονομίας. Φτωχοποιείται η χώρα και περιθωριοποιείται στο Ευρωπαϊκό περιβάλλον.
Ιδιαίτερα κοινωνικά επικίνδυνες είναι οι συνέπειες από την υποβάθμιση του ασφαλιστικού και υγειονομικού συστήματος και των δικτύων κοινωνικής προστασίας.
Παντελής είναι η έλλειψη αναπτυξιακών μέτρων, ελπίδας και προοπτικής. Αποτρέπεται έτσι κάθε σκέψη για επένδυση ενώ διογκώνεται η ανεργία. Η χώρα οπισθοδρομεί επικίνδυνα.
Ιδιαίτερα ανησυχητική είναι η διολίσθηση και σε θέματα που άπτονται της δημοκρατικής λειτουργίας της πολιτείας και των θεσμών.
Για τους παραπάνω λόγους η Ο.Ε.Β.Ε Νομού Ηλείας καλεί τους επαγγελματίες  και  εμπόρους να συμμετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις - συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου από τους εργαζομένους.

Για το Δ.Σ.


              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 Βασιλακόπουλος  Γεώργιος                                                Κακοταρίτης   Άγγελος